ZoomTrader Review

ZoomTrader
100% op eerste inleg
Bezoek Broker

Overzicht

Opgericht in het jaar 2012 en gevestigd te Mahe, Republiek der Seychellen, is ZoomTrader een van de nieuwste en jongste binaire optie brokers in de binaire optie industrie. De broker… lees verder

Delen wordt op prijs gesteld
Lees de volledige review

Broker informatie

Broker ZoomTrader
Website link www.zoomtrader.com
Opgericht in het jaar 2012
Hoofdkantoor gebaseerd te Seychelles
Klantenservice nummer +31106690592
Contactmogelijkheden Telefoon, email: [email protected], live chat, formulier op website
Beschikbare talen Nederlands, Arabisch, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Pools, Portugees, Russian, Spaans
Handelsplatform Tradologic
Minimale eerste inleg €200
Minimale accountgrootte €200
Minimaal te verhandelen bedrag €10
Maximaal te verhandelen bedrag €10
Welkomstbonus 100% op eerste inleg
Uitbetalingsinformatie

83%

Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Alle kosten zitten al in de uitbetaling van binaire opties inbegrepen, ZoomTrader hanteert geen verborgen extra kosten.
Beschikbare accounts Demo, Brons, Zilver, Goud
Stortingsmethoden iDeal, Visa , MasterCard, Skrill/MoneyBookers, bankoverschrijving, Neteller, WebMoney, Moneta, Union Pay, Boleto, Yandex, Neosurf, Sofort, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Opname methoden iDeal, Visa, MasterCard, Skrill/MoneyBookers, bankoverschrijving, Neteller, WebMoney, Moneta, Union Pay, Boleto, Yandex, Neosurf, Sofort, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Aantal Assets/Activa 66
Soorten Activa Handel in aandelen als ING, Nike en Apple, grondstoffen als olie en goud en valutaparen als EUR/USD.
Optie Soorten ZoomTrader biedt opties aan op valutaparen, aandelen, grondstoffen en indexen.
Te verhandelen valutaparen Je kunt op ZoomTrader opties kopen op alle valutaparen en zelfs op Bitcoin.
Rekening valuta Je kunt je ZoomTrader account opwaarderen met Euro's en Dollars vanaf 100, eerste inleg dient 200 of hoger te zijn. Gestorte valuta wordt omgerekend en weergegeven op je account balans in zelf in te stellen valuta.
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9.3

Volledige Review

Opgericht in het jaar 2012 en gevestigd te Mahe, Republiek der Seychellen, is ZoomTrader een van de nieuwste en jongste binaire optie brokers in de binaire optie industrie. De broker biedt een breed scala aan financiele producten aan waar beleggers opties op kunnen kopen en tot 83% per juiste voorspelling uitbetaald krijgen. ZoomTrader rekent geen andere kosten. ZoomTrader staat er bij de meeste beleggers om bekend enorm hoge welkomstbonussen weg te geven aan nieuwe beleggers.

ZoomTrader Handelsplatform

ZoomTrader‘s handelsplatform wordt ondersteund door TradoLogic. Beleggers zullen versteld staan van de vele tools en features die je normaal niet hebt op een binaire opties handelsplatform. Enkele van de unieke features zijn als volgend: ‘Close now’, waarmee je een trade kunt sluiten voor deze afloopt. Op trades die niet zo goed gaan kan men ‘Extend Now’ gebruiken om de verlooptijden te verlegen. Op deze manier kunnen beleggers hun trades controleren, meer winst en minder verlies maken.

Binaire optie typen op ZoomTrader

Op ZoomTrader zijn verschillende binaire opties beschikbaar. Klassieke hoger/lager of binaire opties, One Touch Opties, Range Opties, Touch Up/Down Opties (Dubbele Touch Opties), en Turbo options (60 seconden verlooptijd).

ZoomTrader handelsaccounts

Er zijn vijf verschillende handelsaccounts beschikbaar op ZoomTrader. De vereisten voor hogere accounts zijn hoger maar de bonussen die beleggers hiervoor terugkrijgen beter.

Allereerst is er het Mini Trading Account, waarvoor een minimale eerste inleg van €100 vereist is. Dan is er het Bronze Trading Account (€250 minimale eerste inleg), het Silver Trading Account waarvoor een minimale eerste inleg van €500 vereist is, het Gold Trading Account (€1.000 minimale eerste inleg) en het Platinum Trading Account waarvoor een inleg van meer dan €5.000 vereist is. Verschil is dat het Micro account bijvoorbeeld 80% uitbetaald op standaard opties en het Platinum account 83%.

ZoomTrader Assets

Op ZoomTrader kan je handelen in opties op 60 onderliggende waarden. Vier financiele markten, grondstoffen, valutaparen, indexen en equity kan op worden gespeculeerd. Deze assets worden standaard weergegeven in het Engels maar kan ook wergegeven worden in het Nederlands, Duits, Frans, Italiaans, Arabisch, Pools, Portugees, Spaans, Turks en Russisch.

ZoomTrader Klantenservice en betrouwbaarheid

ZoomTrader heeft een klantenservice die 24/7 beschikbaar is via Live Chat, online via de website, per email: [email protected] en per telefoon: +31.10.6690592.

Om zo betrouwbaar en transparant mogelijk te zijn encrypt ZoomTrader hun website en handelsplatform met 128 bits SSL beveiligingstechnologie. Ook hanteert ZoomTrader een Anti-Witwas beschermingsprogramma.

ZoomTrader werkt samen met betrouwbare banken en financiele instellingen om stortingen en opnamen mee te voldoen. Je kan je ZoomTrader account opwaarderen met iDEAl, normale bankoverschrijving, credit cards als American Express, Visa en Mastercard, Skrill/Moneybookers, Neteller, Paypal en Moneta.

ZoomTrader Voordelen

Dat men kan storten met iDEAL en het handelsplatform en de website in het Nederlands is is een plus maar wat ZoomTrader echt beter maakt dan andere binaire optie brokers zijn de enorm hoge welkomstbonussen die ZoomTrader weggeeft aan nieuwe beleggers en de vele speciale functies die je op andere binaire optie handelsplatformen niet hebt.

ZoomTrader Review Conclusie

Voor beleggers die nieuw zijn in het handelen in opties en optie handelaren die niet blij zijn met de minimale functies van hun huidige optiebroker is ZoomTrader een uitstekende eerste/nieuwe keuze als broker. De vele extra functies die ZoomTrader biedt die andere binaire optie brokers niet bieden en de enorm hoge welkomstbonussen voor nieuwe beleggers zijn doorslaggevend.

 

Delen wordt op prijs gesteld
Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Storten met iDEAL mogelijk
  • Nederlandse website en support
  • Makkelijk te begrijpen website en handelsplatform

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!