Krediet Spotter

Krediet Spotter is onderdeel van Sterkrediet B.V. Ze werken als bemiddelaar op het gebied van persoonlijke kredieten en bieden via het online kanaal maandelijks vele leningen aan particulieren aan. De kracht van Kredietspotter is het flexibel meedenken met de consument over de meest geschikte lening. Hierdoor weet Kredietspotter altijd de klant volledig tevreden te stellen.

Via de website kan men met de lening calculator uitrekenen hoeveel men maximaal kan lenen. De hoogte van uw maximaal te lenen bedrag heeft te maken met uw inkomen en het inkomen van uw partner en uw maandelijkse woonlasten.

Geld lenen bij Krediet Spotter

Ik moet erbij vermelden dat Krediet Spotter zich voornamelijk focust op doorlopende kredieten. Dit wil zeggen dat je dus hogere bedragen kan lenen met langere looptijd, vergeleken met bijvoorbeeld Ferratum of Saldodipje.

Je kan bij Krediet Spotter ook wel een kleinere lening afsluiten. Echter is de website voor een snelle minilening wellicht niet zo geschikt.

Lees Ferratum review
Lees Saldodipje review
Keer terug naar Personal Finance

Als bemiddelaar voor persoonlijke kredieten vraagt Kredietspotter persoonlijke informatie van de klant om zo een offerte met de beste leningen aan te kunnen bieden.

De voordelen van Krediet Spotter op een rijtje:

– Altijd de laagste rentes
– De beste voorwaarden
– Flexibel aanbod van kredieten

Hier wil ik persoonlijk nog aan toevoegen dat de rentepercentages vrij flexibel zijn en niet te hoog. Geld lenen vanaf 3.9% per jaar is best gunstig. Daarnaast kan je bij Krediet Spotter boetevrij aflossen. Hierdoor kan je sneller je lening afbetalen en bespaar je op rentekosten.

Ook kan je bij Krediet Spotter niet alleen geld lenen voor een nieuwe auto of keuken maar ook gewoon voor extra bestedingsruimte. Juist om deze reden is Krediet Spotter voor leningen boven de duizend euro zeer geschikt.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een lening of doorlopend krediet aan via de banner hieronder.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!