Aandelen Alibaba kopen – Alibaba IPO 2014

Mr Tsai, CEO van Alibaba.com, de grootste Chinese e-commerce website is meer dan welkom op Wall Street. Vergeleken met Alibaba stelt het e-commerce bedrijf Amazon.com weinig voor. Waar Alibaba 160 miljard dollar in 2012 draaide, draaide Amazon slechts 86 miljard dollar. Hierdoor kan de IPO waarde hoger liggen dan bijvoorbeeld Google of Facebook. O, en waarom Mr Tsai zo welkom is op Wall Street? De gelukkige ondertekenaars van het IPO contract zullen miljarden in fees gaan verdienen.

Doordat Alibaba misschien de beurs op gaat, kan dit een groei betekenen in welstand voor de Chinese burger. Voor wie het misschien wat minder is, is Yahoo. Yahoo heeft een 24 procent aandeel in Alibaba en Yahoo’s aandelen zijn met meer dan 100 procent in waarde gestegen afgelopen jaar, grotendeels omdat Alibaba’s waarde steeds hoger werd ingeschat. Het zou nog eens verkeerd kunnen uitpakken en Yahoo flink doen kelderen.

Meer nieuws over Alibaba’s beursgang en IPO prijzen volgt in de nabije toekomst.

Reacties op dit artikel zijn welkom via het commentaarsysteem hieronder.

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

2 Responses to “Aandelen Alibaba kopen – Alibaba IPO 2014”

  1. Ik heb 15,000 aandelen van Alibaba beschikbaar a $22 per aandeel, als u iemand kent die hierin geinteresseerd kan zijn hoor ik het graag.

    • Beste Mark, wellicht dat ik via ons netwerk van beleggers die zich aangemeld hebben voor onze nieuwsbrief en die van onze partners (aandelen24.nl en optiebrokers.nl) een voorstel kan doen tot kopen? Bij interesse hoor ik het graag van je! Bij het vinden van een koper of meerdere, hoor je van mij!

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170