Bitcoin in vrije val

Het zal menigeen belegger of persoon die niet onder een steen geleefd heeft de afgelopen dagen niet ontgaan zijn; de bitcoin is fors in waarde aan het dalen in slechts enkele dagen tijd en er is geen zicht op herstel. Waar de bitcoin vorige week nog op $900 hoog stond, kunnen we deze week naar grafieken en tabellen kijken waar de bitcoin voor onder de $300 wordt verhandeld. De bitcoin was een maand lang stabiel ongeveer hetzelfde waard, hoe kan het dat er nu een waarde daling van de bitcoin optreed?

De Japanse bitcoin marktplaats, MT. Gox had moeite fiat valuta en de hoge bedragen bitcoin uit te betalen van mensen hun MT. Gox account naar bankrekening. Om de opnameverzoeken toch in te willigen moest de handel in bitcoins tijdelijk plat, wat natuurlijk voor heisa onder de bitcoin handelaren zorgde, iedereen dumpte snel zijn bitcoins met als gevolg de zwaarste daling in waarde van de bitcoin in 10 uur tijd. Koopjesjagers sloegen toe en de prijs steeg snel weer naar rond de $700, toen de stoet koopjesjagers geweest was daalde de waarde weer flink.

Naar mijn mening liggen de bitcoins nu voor het oprapen. Voor slechts $289 heb je nu al een bitcoin en misschien is die volgende week al drie keer dat bedrag waard!

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!