Bitcoin prijs stijgt wellicht naar $3,000 per stuk

Ondanks een aantal negatieve voorspellingen, laat de bitcoin prijs een aardig sterke opwaartse trend zien. De afgelopen tijd schoof er meer dan 35 miljard Dollar de bitcoin-en altcoin markt in, mede omdat in Japan de Bitcoin een geldig nationaal betaalmiddel is geworden.

Volgens Jeremy Epstein van Never Stop Marketing is het logisch dat er zoveel geld de Fintech sector instroomde deze maand omdat beleggers en participanten steeds vaker de worden bitcoin en blockchain links en rechts oppikken. Zeker nu de bitcoin prijs ver boven goud uitstijgt met maar liefst $1800 per bitcoin wordt de bitcoin steeds vaker als een ‘’manier van waarde vasthouden’’ gezien. ‘’Hoe meer mensen bitcoin kopen, hoe duurde deze wordt.’’

Internet ondernemer en cryptocurrency belegger Vinny Lingham denkt dat de bitcoinprijs op rond de $3000 zal liggen tegen het einde van dit jaar. Zijn voorspelling werdt gedaan in een serie tweets waarin hij de activiteiten en massale kapitaalstromen van de afgelopen maand analyseerde en hoopte op een gezonde toekomst voor bitcoin en andere altcoins. Zijn voorspelling werd gedaan een aantal dagen voor bitcoins nieuwe all time high van boven de $1750. Echter deed Lingham geen uitspraken over welke altcoins en tokens hij bezit omdat hij de markt niet wilt beïnvloeden.

President van Crypto Consultant, Jason Cassidy indiceerde dat het behalen van deze nieuwe mijlpaal mede te danken is aan het feit dat de het hard fork debacle enigszins achter de rug is en dat bitcoin’s scaling problemen waarschijnlijk opgelost kunnen worden zonder al te veel reputatieschade te leiden. ‘’We zagen tijdens de afwijzing van het Winkelvoss Bitcoin ETF, enkel een korte buy opportunity, waarna de prijs juist weer enorm steeg.’’

Hij legt uit dat op dit moment bitcoin als manier van waarde opslag dient omdat het makkelijker te verplaatsen is dan goud en een simpele manier is om grote bedragen in een mum van tijd over te maken naar de andere kant van de wereld. ‘’Bitcoin is eigenlijk in ieder opzicht beter dan normaal geld.’’ Cassidy merkt ook op dat als bitcoin adoptie toeneemt onder het grotere publiek en ook gebruikt gaat worden voor grotere transacties, de waarde van bitcoin zeer gemakkelijk richting de $3000 kan of deze zelfs passeren, nog voor het einde van dit jaar.

Het is nog niet te laat om bitcoins te kopen. Bitcoins kan je direct kopen met iDEAL of Bancontant via de module hieronder in samenwerking met Bitonic. Een ander alternatief is bitcoin, etherrum en litecoin te kopen via BTCdirect.


Wat denk jij? Gaat bitcoin naar $3000 en daar voorbij dit jaar? Laat het weten in de comments hieronder. Laat je email adres achter om altijd op de hoogte te blijven over de laatste ontwikkelingen op de traditionele beurs en in cryptocurrency land. Ook kan je notifications van Onlinehandelen.com aanzetten om op smartphone, tablet en pc een notificatie te ontvangen bij een nieuw geplaatst artikel.

Plus500

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170