Ghana bij IMF op de stoep

Het Internationaal Monetary Fund (IMF) heeft bevestigt dat Ghana haar ten hulp heeft gevraagd om het in de problemen zittende land uit de schulden te krijgen. Ghana heeft een teruglopende economie, een hoge inflatie en een onstabiele valuta.  Om deze reden mijden de meeste beleggers investeringen in Ghana. Het IMF is wel bereid Ghana te willen helpen en begin september wordt er een speciaal team uitgezonden om te kijken wat er te bewerkstelligen valt in Ghana. Ook zullen er begin september de eerste onderhandelingen betreffende het steunpakket plaatsvinden. Ghana liet al eerder doorschemeren wel bij het Internationaal Monetary Fund aan te willen kloppen voor hulp. Waar Ghana vroeger een van de snelst groeiende Afrikaanse landen was, is het nu een van de achtergestelde economieën door te hoge overheidsuitgaven.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170