Gratis bitcoins verdienen

Je kan gratis bitcoins en andere cryptocurrencies als Dogecoin en Litecoin verdienen op internet door te klikken op advertenties en andere manieren

In dit artikel gaan we het hebben over het ontvangen van gratis bitcoins. Er zijn verschillende manieren voor en deze zullen een voor een uitgelegd worden.

Allereerst zijn er zogenaamde faucets. Dit zijn websites waar je eenmalig je bitcoin of andere cryptocurrency deposit adres invult, waarmee je vervolgens iedere 5 minuten of om het uur op een knop kan drukken om 100% gratis bitcoins te ontvangen.

Het zijn maar kleine bedragen per keer maar ik zeg altijd: alle kleine beetjes helpen. Als je toch op werk bent in de trein of thuis achter de computer zit, is het een kleine moeite gratis bitcoins te verdienen op deze manier.

De populairste bitcoin faucets of bitcoin weggeef sites zijn als volgend:

Freebitco.in

Op deze site kan je om het uur gratis bitcoins ontvangen. Als je meer dan 30,000 Satoshi of 0.0003 BTC hebt op je freebitco.in account, krijg je 4.08% rente per jaar, dagelijks uitbetaald. Verder is een referral systeem waarmee je 25% krijgt van de opbrengst van vrienden, familie of kennissen die je introduceert.

Alles wat je moet doen om gratis bitcoins te verdienen is klikken op de ‘’roll’’ knop. Dan genereert de website een willekeurig getal tussen de 1 en 10,000, hoe dichterbij de 10,000, hoe hoger aantal satoshi je wint. get free bitcoin today $200 per hour!

Er is ook een Dogecoin variant van deze aanbieder: freedogeco.in. Deze website werkt precies hetzelfde maar betaald logischerwijs Dogecoin uit.

Moonliteco.in

Op deze website kan je gratis litecoins ontvangen. Ook hier geldt weer, alles wat je maar hoeft te doen is je Litecoin deposit adres invullen en klikken op ‘’get free Litecoin’’. Uitbetaling verloopt wekelijks op deze Litecoin faucet website, namelijk op zondag. Om uitbetaald te krijgen moet je minimaal 500.000 Litoshi hebben verdiend.

Ik moet zeggen dat ik zelf deze Litecoin faucet het meest vindt uitbetalen als je de waarde omrekent in BTC.

Gratis Bitcoin loterij

Je kan ook gratis bitcoins winnen met Bitcoin loterijen. De leukste vind ik zelf deze website. Hier krijg je sowieso al gratis Bitcoin elk uur maar ook gratis loterij tickets. Wekelijks worden de loterij winnaars van de huidige ronde bekend gemaakt. Prijzen lopen uiteen van heel weinig tot 2-3 BTC als hoofdprijs, toch heel netjes als je gratis (op moment van schrijven) $5000-$7500 in Bitcoin wint, simpel weg door het gratis klikken op knop op de website.

Bitcoin minen

Dan is er nog een andere manier om gratis bitcoin en andere cryptocurrencies te verdienen. Dit heet het minen van bitcoins. Op de meeste sites klinkt het allemaal heel moeilijk maar het valt reuze mee. Je gaat gewoon naar deze website, maakt een account en kiest een coin uit die je wilt minen. Je kan het programma gewoon aan laten staan terwijl je andere dingen op de computer doet. Het maakt niet uit hoe oud of nieuw je computer of laptop is, iedereen kan bitcoins minen.

Begin vandaag nog met het minen van bitcoins

Weet jij nog een andere manier om gratis bitcoins te verdienen? Laat het weten in de comments hieronder en dan update ik dit artikel!

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

3 Responses to “Gratis bitcoins verdienen”

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com