Handelen vanaf de iPad en iPhone met de speciale Plus500 app

De speciaal ontworpen trading app ontworpen door Plus500, speciaal voor de iPhone en iPad is sinds kort te downloaden in de appstore. De app is ontworpen in wit-lichtblauw thema, welke exact overeenkomt met de iPhone en iPad user interface.

Ook de knoppen en sliders in de Plus500 trading app lijken als twee druppels water op de knoppen op een iPhone of iPad. De Plus500 app is gratis te downloaden in de appstore en er bestaat de mogelijkheid de download te bewaren op iCloud. Typ in de zoekbalk van de appstore: Plus500 of Plus500UK om de originele Plus500 app  te vinden, tussen alle financieel dagboek, stop-loss en autotrade apps.

Na het downloaden kan het mobiel handelen dan eindelijk beginnen! Daytrading word nu wel heel simpel, doordat u 24/7 uw posities op zak heeft. Het is zelfs mogelijk sms-alerts in te stellen, zodat wanneer u even niet op uw mobiele telefoon kijkt, uw posities toch op gewenste momenten gesloten worden. Plus500 brengt wel (geringe) extra kosten in rekening voor deze sms-alerts.

U bent echter wel gewaarschuwd: handelen via de mobiele telefoon werkt erg verslavend en voor u het weet zit u de hele dag in uw telefoon te daytraden. Maak wel tijd vrij voor vrouw, kinderen en vrienden aangezien daytrading een intensieve dagbesteding is. Wees ook op de hoogte van het feit dat ‘scalping’ op Plus500 niet getolereerd word.


Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!