Onlinehandelen.com lanceert beursspel

Aangezien onlinehandelen.com met de tijd mee moet gaan hebben ook wij besloten een beursspel toe te voegen aan het assortiment. Op dit moment hosten we nog geen eigen beursspel software maar mogen we al wel gebruik maken van het razendsnelle CFD en forex platform Plus500.

Om mee te doen dien je een demo of echt geld rekening te hebben bij Plus500. Wij spelen het beursspel in een demo omgeving en dus niet voor echt geld. Om mee te doen klik je in de software van Plus500 op ‘wedstrijden’ of ‘challenges’ en zoek je naar: Onlinehandelen Beursspel.

Bij deelname krijg je een separate demo geld balans van 20.000 euro die je huidige demo saldo bij Plus500 vervangt. Bedoeling is om met deze 20.000 euro virtueel geld zoveel mogelijk winst te maken voordat de huidige beursspel ronde voorbij is (elke 0:00 vrijdag).

Winnaars en topscoorders zullen worden weergegeven en gepubliceerd op onlinehandelen.com met enkel de alias gekozen bij Plus500.

Omdat ons hele beursspel nog in aanbouw is het handig regelmatig terug te keren op onlinehandelen.com om te kijken of er veranderingen, verbeteringen of ander nieuws omtrent het beursspel gepubliceerd is.

Bij genoeg deelnemers zullen we beginnen met het weggeven van kleine prijsjes die hopelijk steeds groter worden wanneer het aantal deelnemers stijgt.

plus500

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!