Nieuwe Financiële topman KPN

Dat KPN met de handen in het haar zit met betrekking tot het overnamebod van het Mexicaanse telecombedrijf America Movil (AMX) is iedereen duidelijk.

Om deze reden heeft KPN een nieuwe financieel directeur aangesteld. Steven van Schilfgaarde , voorheen algemeen directeur KPN IT Solutions neemt de taak op zich de constructieve gesprekken met de Mexicanen aan te gaan. Wie er allemaal precies aan de tafel zitten tijdens de overnamegesprekken is niet bekend. Van Schilfgaarde blijft maar tijdelijk financieel directeur en de raad van commissarissen van KPN zoekt nog naar een vaste opvolger voor Van Schilfgaarde.

Van Schilgaarde volgt Eric Hageman op, de financieel directeur die eerder deze week onverwacht opstapte om persoonlijke redenen. Wellicht werd door de Mexicanen hem het vuur aan de schenen gelegd.

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!