Nike aandelen omlaag door slechte kwartaalcijfers

Aandelen Nike Inc. daalden eerst meer dan 4% in de late Amerikaanse handelssessie vandaag nadat de schoenmaker slechte derde kwartaalcijfers uitbracht. Nike zei dat het $950 miljoen verdiend had, of $0.55 per aandeel, vergeleken met $791 miljoen, of $0.45 per aandeel dezelfde periode een jaar geleden.

Omzet steeg naar $8 miljard, 8% hoger dan $7.46 miljard een jaar geleden. Marge op producten bleef onveranderd, hoewel de gemiddelde verkoopprijs per paar steeg waren ook opslag en overhead kosten hoger. Ook een sterkere Dollar drukt op de winst van Nike, volgens het bedrijf zelf.

Analisten hadden $0.48 per aandeel verwacht en $8.2 miljard aan omzet. Aan het einde van de handelsdag sloot Nike Inc. 0.3% in de plus.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170