OctaFX $3.000 demo beleggerscompetitie

OctaFX blijft haar beleggers verassen met leuke promoties en aanbiedingen van tijd tot tijd! Als een teken van waardering tegenover iedereen die meedoet met de maandelijkse demo wedstrijd, heeft OctaFX besloten de 30ste ronde, speciaal te maken.

De onder beleggers populaire maandelijkse OctaFX Champion demo wedstrijd bestaat al 29 ronden, en gedurende haar bestaan hebben beleggers in totaal al meer dan $28.000 gewonnen door met gratis demo geld te beleggen. Onder de winnaars bevinden zich voornamelijk beleggers uit Indonesië, Maleisië, Bangladesh, India en Vietnam. Het aantal Indonesische winnaars is wel opmerkelijk, namelijk 49 al!

Om de dertigste ronde speciaal te maken verdriedubbelt OctaFX het te winnen prijzengeld.

$3.000 zal er totaal aan prijzengeld worden verdeeld over de vier beste beleggers:

Eerste plek wint $1500

Tweede plek wint $900

Derde plek wint  $300

Vierde plek wint ook $300

Klaar om met gratis demo geld te proberen echt geld te winnen? Registreer je dan vandaag nog want de promotie duurt maar twee weken!

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com