OctaFX $3.000 demo beleggerscompetitie

OctaFX blijft haar beleggers verassen met leuke promoties en aanbiedingen van tijd tot tijd! Als een teken van waardering tegenover iedereen die meedoet met de maandelijkse demo wedstrijd, heeft OctaFX besloten de 30ste ronde, speciaal te maken.

De onder beleggers populaire maandelijkse OctaFX Champion demo wedstrijd bestaat al 29 ronden, en gedurende haar bestaan hebben beleggers in totaal al meer dan $28.000 gewonnen door met gratis demo geld te beleggen. Onder de winnaars bevinden zich voornamelijk beleggers uit Indonesië, Maleisië, Bangladesh, India en Vietnam. Het aantal Indonesische winnaars is wel opmerkelijk, namelijk 49 al!

Om de dertigste ronde speciaal te maken verdriedubbelt OctaFX het te winnen prijzengeld.

$3.000 zal er totaal aan prijzengeld worden verdeeld over de vier beste beleggers:

Eerste plek wint $1500

Tweede plek wint $900

Derde plek wint  $300

Vierde plek wint ook $300

Klaar om met gratis demo geld te proberen echt geld te winnen? Registreer je dan vandaag nog want de promotie duurt maar twee weken!

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!