Technisch probleem opgelost met DEGIRO

Beste bezoekers,

Door een technische fout tussen Onlinehandelen.com en DEGIRO werkten de links en banners van en naar deze broker niet meer. Dit probleem is vandaag opgelost en bezoekers kunnen de DEGIRO website weer bezoeken en accounts openen via Onlinehandelen.

Lees hier de volledige DEGIRO review, laat zelf een review achter of bezoek de website.

970x250

Waarom beleggen bij DEGIRO?

DEGIRO adverteert met ‘’online beleggen tegen ongekend lage kosten (gemiddeld 84% lager).” *Gem. besparing op een productselectie bij vijf andere brokers. Zie berekening.DEGIRO hanteert zeer gunstige tarieven en biedt een groot aantal internationale beurzen en aandelen aan. Op DEGIRO kunnen beleggers niet alleen handelen in aandelen, cfd’s en opties maar ook in trackers, indices, etf’s en grondstoffen. DEGIRO claimed de groothandel voor beleggers te zijn, wat in zekere zin waar is. De consumentenbond bekroonde in 2014 DEGIRO als de goedkoopste broker van Nederland.

 

Foto genomen door Tirza van Dijk @tirzavandijk op Unsplash.

 

 

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170