Uw artikel hier? Wordt gastredacteur!

Wij zijn altijd blij met content van toegevoegde waarde voor onze bezoekers. Vanaf vandaag is het mogelijk als gastredacteur in dienst te treden! Schrijf een artikel over bijvoorbeeld uw visie over een bepaald bedrijf of uw recente succesverhaal op de beurs (mag geen advertorial zijn) en geniet een gratis backlink naar uw website, webwinkel of blog. Ook is er de ruimte voor een kleine ‘over de auteur’ vermelding, waar u over uzelf kunt vertellen en links naar uw socialmedia profielen kunt plaatsen. Geniet dus van meer bezoekers en online zichtbaarheid door gratis op onze website gastartikelen te plaatsen.

Let op: de artikelen moeten uniek zijn en mogen niet elders op het web exact gekopieerd te vinden zijn.

Wanneer u gastartikelen op onlinehandelen.com plaatst geniet u automatisch van onze Reviewcentre module waardoor u een ‘sterretjesrating’ onder uw artikelen krijgt. Deze sterretjes verschijnen ook , samen met het aantal beoordelingen, in de Google resultaten van uw artikelen, op een “thuisbezorgd” achtige manier. Ook kunnen lezers en bloggers pijlsnel reageren op uw artikelen via de Disqus commentaarmodule onder uw artikelen.

Is uw artikel razendpopulair? Dan maken wij een speciaal forumtopic aan als zogenaamde sticky post, waardoor uw artikel lang op onze site blijft en er meer mensen over kunnen discussiëren.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170