Opkomend gratis webinar ‘Momentum Oscillators’

Onderwerp: Momentum Oscillators
Wanneer: dinsdag 4 februari 15:00 GMT

In dit 60 minuten durende seminar zal je de theorie achter en de mechanismen van ‘momentum oscillators’ leren. De indicatoren die besproken gaan worden geven in een zijwaartse markt mogelijke kansen weer. Je zal op drie makkelijk toepasbare manieren leren omgaan met bewegingen en omslagen in de trends.

Registreer jezelf gratis voor deze webinar door hier te klikken.

De webinar is georganiseerd door XM (Trading Point) en TRADEPEDIA en zal worden gegeven door ‘s werelds topbelegger Avramis Despotis. In de laatste 3 jaar hebben meer dan 20,000 beleggers wereldwijd de webinars gevolgd van TRADEPEDIA.

Registreer een gratis gebruikersnaam (nickname) bij XM en ontvang gratis $20 startkapitaal.

  • Alle winsten vrij opneembaar
  • Gratis $20 startkapitaal aan uw account toegevoegd
  • Non stop trading contests waaraan je kunt mee doen met de gratis $20


 

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170