Zynga aandelen – Investeren in je favoriete Facebook spel

Zynga is een bedrijf wat voornamelijk Facebook spellen en apps maakt. Zynga is bekend geworden vanwege het wereldbekende spel Farmville. Vandaag kennen of spelen we allemaal wel een Facebook spel gemaakt door Zynga. Mogelijke interesse van Yahoo in Zynga doet de koers stijgen. Is het verstandig nu te investeren in Zynga aandelen?

Ik vind van wel. Er staat Zynga namelijk nog een hoop goeds te wachten,. Met meer dan 300 miljoen actieve spelers en de Amerikaanse online gokindustrie die gelegaliseerd gaat worden heeft Zynga veel potentiele winst in het verschiet.

Naast deze feiten maakt Zynga naar mijn mening tot op de dag van vandaag frisse, nieuwe en vooral verslavende spelletjes met vaak perfecte ‘monetization’ methoden. In mijn ogen kan een enkel nieuw spel wat aanslaat bij de massa zorgen voor een enorme stijging in de koers van Zynga aandelen.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170