Anyoption ondersteunt UNICEF

De populaire binaire optie broker AnyOption heeft haar sociale verantwoordelijkheidsprogramma voor 2016 aangekondigd welke UNICEF, een door de Verenigde Naties opgesteld fonds voor de rechten, overlevingskracht, bescherming en ondersteuning van kinderen zal helpen. AnyOption doneerde onlangs $20,000 voor kinderen in nood en zoekt op het moment meer manieren om met UNICEF samen te werken om een veiligere en meer ondersteunende wereld voor kinderen, van wat voor etniciteit dan ook, te creëren. AnyOption kondigde haar voornaamste doel voor 2016 als volgend aan:

‘’We aim to develop a plan that will rapidly mobilize awareness-raising and fundraising for UNICEF in emergency humanitarian and disaster-relief situations’’.

AnyOption accentueerde het feit dat zij dezelfde waarden en principes als UNICEF delen. Daarom heeft AnyOption als doel samen te werken met zoveel mogelijk programma’s en acties georganiseerd door UNICEF als mogelijk. De missie is om awareness rondom wereldwijde problemen te verhogen en levensveranderende verschillen door te voeren voor kinderen in nood, overal ter wereld.

Als u dus niet alleen ‘zomaar met uw geld wilt spelen’ op de financiële markten maar daarbij ook een steentje bij wilt dragen aan het welzijn van kinderen in nood wereldwijd, raak ik u, wanneer u binaire optie handelaar bent, aan binaire opties te handelen bij de binaire optie broker AnyOption.

Lees hier de gehele, onafhankelijke AnyOption review of maak direct een (demo) binaire optie rekening aan bij AnyOption.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170