AUD en NZD zien hoge winsten

Beide de Australische en Nieuw Zeelandse Dollar eindigen deze week aanzienlijk hoger tegen de Amerikaanse Dollar. Terwijl NZD stabiele performance liet zien, waren alle winsten van AUD te danken aan het uitermate echte non-farm pairs rapport gepubliceerd afgelopen vrijdag in de Verenigde Staten. Deze week waren Australische economische rapporten wisselvallig met een stijgende PMI services index maar een dalende industriële productie index. NBP steeg enorm in Q1 maar consumenten uitgaven daalde enigszins. Deze wisselvallige publicaties zullen de Reserve Bank genoeg redenen geven haar monetair beleid onveranderd te laten komende week.

Echter lieten de aantekeningen tijdens de RBA bijeenkomst zien dat de beslissing met hakken over de sloot genomen is, wat betekend dat het statement van de RBA met een korreltje zout genomen dient te worden. De goede performance van de Nieuw Zeelandse Dollar is grotendeels te danken aan verhoogde prijzen in de zuivelindustrie. Echter kunnen de zwakke woorden van RBNZ gouverneur Wheeler komende week het valutapaar van haar winst beroven.

Toen de RBNZ vorige maand bijeenkwam, werd er nog gesproken over strenger monetair beleid en dat een zwakkere Nieuw Zeelandse Dollar voordeel zou bieden. Sindsdien zijn er weinig evenementen gebeurd die deze visie zou kunnen doen veranderen. China’s handelsbalans zal binnenkort worden gepubliceerd en de uitkomst hiervan zal groot effect hebben op beide de Australische Dollar en de Nieuw Zeelandse Dollar.

Verder lezen…

Bezoek eens de educatie afdeling met meer dan 50 artikelen over verschillende beursgerelateerde onderwerpen. Vergeet niet mijn 60 tips om succesvoller aandelen te handelen te lezen en mijn lijst 30 beste aandelen voor 2016 te bekijken. Als laatste kan je een of meerdere reviews lezen van online brokers of zelf een broker review achterlaten.

Dit soort artikelen voortaan direct per mail ontvangen?

Laat dan je emailadres achter zodat ik de artikelen voortaan direct naar je mail kan sturen (maximaal 2-3 emails per dag), geen partnermails of spam, afmelden kan altijd.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170