Ledger kondigt XRP ondersteuning aan op Nano S en Blue

Na de enorme prijsstijging van Ripple’s cryptocurrency XRP en door de enorme vraag naar ‘’cold storage’’ van XRP heeft Ledger aangekondigd dat XRP nu beschikbaar is op de Ledger Nano S en Ledger Blue.

XRP app installatie op Nano S en Blue

Om XRP ondersteuning in te schakelen op je Ledger hardware wallet, dien je de Ledger manager te openen en de XRP app te installeren op je device. Aangezien er een maximaal aantal apps geldt op je hardware wallet (door geheugencapaciteit) kan het dat je een andere app moet verwijderen. Zorg er tevens voor dat je Nano S of Blue Ledger wallet up-to-date is met 1.3.1 firmware.

Om je Ledger Wallet XRP te beheren dien je de nieuwe Ledger Wallet XRP app te downloaden (compatible met Windows, Mac en Linux) en vervolgens te openen. Het is een nieuwe, veilige en onafhankelijke app, enkel gewijd aan Ripple’s XRP.

Heb je nog geen cold storage hardware wallet? Bestel dan vandaag nog voor 58 Euro de Ledger Nano S hardware wallet en sla al je bitcoin en altcoins veilig op.

Bewaar je Bitcoin,
Litecoin, Dash, Monero, Ethereum en Ripple veilig op de populairste hardware wallet: Ledger Nano S bestel vandaag nog en heb hem binnen 3 dagen in huis

Lees mijn uitgebreide Ledger Wallet review en bezoekers beoordelingen

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!