8 Redenen waarom binaire optie handelaren falen

Binaire opties zijn een van de populairste methoden om online te handelen, zeker wanneer het aankomt tot niet-professionele beleggers of amateur beleggers. Hoge winsten, makkelijk te begrijpen regels, makkelijk te gebruiken handelsplatformen en aantrekkelijke functies die het handelen in binaire opties nog makkelijker maken.

Er is zelfs de mogelijkheid automatische handelssoftware of auto trading software te gebruiken welke de belegger enkel hoeft in te stellen en een storting te doen en daarna worden al zijn of haar trades door een expert belegger geplaatst.

De beste automatische handelssoftware voor binaire opties is Binary Option Robot. Hier kun je meer informatie lezen over de binaire optie robot.

De meeste binaire optie brokers bieden een binaire opties signalen service aan aan haar klanten, wat het makkelijker maakt besluiten te nemen op de financiële markten en een gemakkelijke handelservaring voor beleggers biedt. En nog steeds, falen sommige binaire optie handelaren erin winst te maken.

Om bestaande en potentiële binaire optie handelaren te helpen slagen, heb ik dit artikel gemaakt met daarin de 8 vaakst voorkomende fouten die binaire optie handelaren maken als het gaat om het handelen in binaire opties. Ik hoop dat dit overzicht het handelen in binaire opties makkelijker maakt en beleggers eraan herinnert dat het handelen in binaire opties niet alleen draait om ‘’put’’ of’’call’’.

Dit zijn de 8 vaakst gemaakte fouten door binaire optie handelaren:

1. Het negeren van educatie materiaal

Het handelen in binaire opties lijst makkelijk, en dat is precies waarom beleggers het belang van financiële educatie over het hoofd zien. Educatie hoeft niet formeel te zijn, en succesvolle beleggers zijn niet altijd beleggers met een zakelijk diploma. ‘’Vallen en opstaan’’ lijkt misschien een goed idee voor de beginnende binaire optie handelaar, maar professionele beleggers zullen het hiermee oneens zijn.

Inplaats van tijd en geld verspillen aan deze manier van aanpak is het raadzamer binaire optie educatie artikelen te lezen, binaire optie brokers te vergelijken, te verdiepen in (speciale) functies van binaire optie brokers en binaire optie strategieën op te doen. Kennis is macht in elk aspect van het leven en de binaire optie industrie is geen uitzondering. Wees altijd op de hoogte en ben bereid iets nieuws te leren, ook al betekend dit minder trades plaatsen.

Om het meeste uit uw binaire optie handelservaring te halen, informeert u zich met het beschikbaar binaire opties educatie materiaal op deze website. De Onlinehandelen.com Trading School zal van tijd tot tijd nieuwe artikelen plaatsen, keer dus regelmatig terug om up to date te blijven.

2. Het negeren van een demo account

Zelfs de meest professionele beleggers vergeten de beschikbaarheid van een demo account bij de meeste binaire optie brokers. Immers, weten zij al alles over binaire opties wat er te weten valt, toch? Welnu, de waarheid is eigenlijk andersom, elke (binaire optie) broker is anders, en heeft een ander handelsplatform, andere functies en handelsmethoden. Het demo account geeft de belegger de kans het handelsplatform van de binaire optie broker uit te proberen, te zien hoe trades geplaatst worden, en een algemeen overzicht van de broker. Naast deze voordelen, biedt een demo account ook virtueel geld aan waarmee de belegger verschillende binaire optie strategieën kan uit proberen en optimaliseren alvorens dit met echt geld te doen. IQ option hoogst uitbetalende binaire optie broker

Zolang een binaire optie broker een demo account aanbiedt, wees er dan zeker van dat u deze dan ook gebruikt.

Er zijn meerdere binaire optie brokers geschikt voor Nederlandse en Belgische binaire optie handelaren:

Optie24
BdSwiss
OptionXO
StockPair

IQ Option is een binaire optie broker speciaal aan te raden voor newbies aangezien zij een demo account aanbieden en een echt geld account vanaf 10 euro. Ook kan men bij IQ Option beleggen in binaire opties vanaf 1 euro per binaire optie in plaats van 5 euro of meer zoals bij andere binaire optie brokers.

iq option demo account openen

3. Te weinig discipline hebben

Eenieder zou kunnen denken dat de financiële wereld koud en emotieloos is, maar door een simpele blik te werpen op een alledaagse belegger komt men er al achter dat dit niet zo is. Als menselijk wezen zijnde, worden ook beleggers beïnvloed door hun gevoelens, goed of slecht. Door meerdere verliezen op rij kan iemand boos en geïrriteerd raken, wat kan leiden tot slechte keuzes en geforceerde trades. Een serie winnende trades op rij geeft beleggers zelfvertrouwen en soms negeren zij daardoor belangrijke factoren die van invloed op hun beleggingen kunnen zijn.

Tijdens het handelen in binaire opties is het verstandig kalm en observerend te blijven, terwijl u een investeringsplan ontwikkeld en uw geld niet te snel op het spel zet.

4. Karige, minimale investeringen doen

Een van de meest aantrekkelijke karakteristieken van binaire opties zijn dat zij beschikbaar zijn voor iedereen, en niet alleen voor beleggers met goed gevulde bankrekeningen. De meeste brokers vereisen een minimale inleg van $200, wat vrij laag is vergeleken met andere typen financiële diensten beschikbaar. Men zou bijna denken dat deze $200 simpelweg verdubbeld zolang men blijft traden maar dit hoeft niet zo te zijn.

Zelfs als de minimale eerste inleg bij een broker laag ligt kan het minimaal te investeren bedrag per optie op $5, $10 of zelfs $25 liggen. Als we nu die $25 met de minimale storting vergelijken, zien we al dat de belegger maar 8 trades zou kunnen plaatsen. Afgezien daarvan brengen minimale investeringen ook maar minimale winsten op in alle vormen van beleggen, inclusief binaire opties.

Met kleine investeringen duurt het langer om een significant bedrag op uw binaire optie rekening te behalen, wat u nerveus en ongeduldig kunt maken, wat vervolgens weer lijdt tot het plaatsen van irrationele trades om meer te bereiken in minder tijd. Hiernaast, dienen beleggers altijd het risico op verlies in acht te nemen en te weten dat de minimale inleg vereist bij geen enkele broker genoeg is om serieus te handelen en serieus winst te maken.

Beleggers doen er goed aan, het maakt niet uit hoe ervaren, de verschillende binaire optie account typen bij verschillende binaire optie brokers te onderzoeken, zodat zij een binaire optie rekening openen bij de voor hun beste binaire optie broker.

Voor alle beleggers die niet weten hoe ze succesvol binaire optie trades moeten plaatsen, raden wij het gratis gebruik van Binary Option Robot, de beste automatische binaire optie handelssoftware aan.

5. Ontbreken van een plan

Zelfs als het handelen van binaire opties simpel klinkt, wees er niet door misleidt, aangezien het nog steeds een manier van beleggen is. Veel binaire optie handelaren denken dat het niets meer is dan registreren, een storting doen en trades plaatsen, maar een goed plan van aanpak maken brengt de verantwoordelijke belegger veel verder. Planning is naast educatie een van de belangrijkste segmenten van de binaire optie industrie.

Plan van te voren hoeveel, wanneer en waar u uw geld gaat investeren. Voeg hier wat risico management strategieën aan toe en reken hier en daar wat verlies in. Beleggers dienen ook hun beleggingsplan aan te passen als zij zien dat het huidige plan voor hen niet werkt en de verliezen te hoog zijn. Beleggers met gevorderde binaire optie accounts krijgen soms een persoonlijke adviseur toegewezen die hun kan helpen een beter investeringsplan te maken.

Handelt u bij een binaire optie broker, wilt u uw plan van aanpak veranderen en geen advies van uw broker krijgen maar van een onafhankelijke bron? Neem dan contact met mij op per live chat of email zodat wij een Skype afspraak kunnen plannen.

6. Onrealistische doelen

Ik moet toegeven dat er aardig wat onverantwoordelijke brokers actief zijn die valse reclame en onrealistische getallen in korte tijd noemen. Deze brokers doen beleggers geloven dat binaire opties handelen een makkelijke manier is om veel geld te verdienen in korte tijd. In realiteit, zijn binaire opties een winstgevende manier van handelen, maar alleen als de binaire optie handelaar verantwoordelijk, belezen en geduldig is.

Om er zeker van te zijn dat u niet bij een scam broker of oplichting broker aanmeld is het aan te raden bij een binaire optie broker te handelen die gereguleerd of gelicenseerd is door bijvoorbeeld CySEC. Men opent geen eigen zaak in een land waar men een Visum nodig heeft om het te bezoeken, zo deponeert men ook niet zomaar zijn of haar spaargeld bij een ongereguleerde binaire optie broker.

Beleggers dienen hun eigen gretigheid in controle te houden en te realiseren dat binaire opties een vorm van beleggen is waar nog nooit iemand superrijk mee is geworden in een aantal uur. Ook dienen beleggers hun geïnvesteerde bedragen goed te bepalen, grotere investeringen kunnen meer winst opleveren maar men kan logischerwijs ook meer verliezen.

Beleggers die grotere bedragen vrij hebben om te investeren in binaire opties ($10k+) raad ik aan contact met mij op te nemen alvorens direct te storten bij een binaire opties broker. Met mijn gratis bemiddeling komen uw gelden veilig terecht bij een betrouwbare broker en geniet u daar VIP voordelen voor u op maat gemaakt.

7. Niet zien van of meegaan met veranderingen

Het is makkelijk te vergeten hoe dynamisch de binaire optie industrie is, en om die reden dienen beleggers hun beleggingsplan van tijd tot tijd te herzien en van strategie te veranderen. Veranderingen hoeft u niet ze zien als vijandig, maar juist als nieuwe kansen om meer geld mee te verdienen zolang u bereid bent aan te passen aan.

Goede educatie en een gedetailleerd beleggingsplan kunnen het risico op onverwachte veranderingen reduceren maar zijn geen garantie dat er niets onverwachts gebeurd. Ook dienen binaire optie handelaren niet te aarzelen gebruik te maken van speciale functies bij binaire optie brokers als rollover, double up, early closure en early sell om de adapteren aan veranderingen in de markt.

8. Het niet gebruik maken van money management strategieën

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Het is onmogelijk een succesvolle binaire optie handelaar te worden zonder money of bankroll management strategieën toe te passen. Een belegger met een goede strategie weet wat er gaande is, elk moment tijdens het beleggen en weet de risico’s mocht het niet zoals gewenst gaan. Succesvolle binaire optie handelaren weten hoe zij mogelijke risico’s moeten managen en zijn volledig op de hoogte van trades met hoge risico. Succesvolle binaire optie handelaren plaatsen nooit al hun geld op risico-volle trades, alleen kleine bedragen. Zo beschermen zij hun binaire optie rekeningen van hoge verliezen en hebben zij altijd backup om wat meer conservatievere trades te plaatsen.

Het handelen in binaire opties kan een geweldige ervaring zijn als eenieder de risico’s en werking ervan begrijpt. Dit type handelen is user-friendly, maar dat betekend nog niet dat het licht genomen zou moeten worden. Beleggers moeten bereid zijn aan te passen aan een nieuw handelsmilieu en hun tijd nemen, om goed te worden in het handelen van binaire opties.

iq option demo account openen

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

2 Responses to “8 Redenen waarom binaire optie handelaren falen”

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!