Hoe gebruiken succesvolle beleggers de Binary Options Robot?

binary options robot gratis

Wil jij weten hoe je succesvol automatisch kan handelen in binaire opties? Lees dan dit artikel.

De Binary Options Robot is het afgelopen jaar heel populair geworden in de auto trading markt. Deze geweldige oplossing biedt een aantal handige functies aan en kost binaire optie handelaren en beleggers helemaal niets. Er is zelfs geen download nodig en de software update zichzelf automatisch. De automatische binaire optie handelssoftware biedt beleggers de mogelijkheid op allerlei manieren automatisch te handelen in opties waarom niet alleen de winst stijgt maar waardoor er meer tijd overblijft voor andere (leukere) dingen. Echter is de winst die behaald door beleggers die gebruik maken van deze automatische handelssoftware niet altijd optimaal en kan deze worden geoptimaliseerd. Neem een kijkje in hoe wij dit probleem samen oplossen.

Resultaten Binary Options Robot – Het kan bijna niet beter

In januari en februari heb ik de strategie aangepast die ik had ingesteld en heb ik kleine verbeteringen gezien. Voor hen die het niet weten, de Binary Options Robot heeft drie trader varianten en ik vind de Katrina variant het beste. De resultaten met Katrina verbeterden in Januari met 8% qua win rate.

Ik zal mijn strategie delen en hertesten met vernieuwde resultaten. In het laatste kwartaal van 2016. Een interessant punt om op te merken is dat Katrina en Mircea resultaten duidelijk hogere success rate hadden op NZD/USD. Dit valutapaar is waarschijnlijk makkelijker te voorspellen aangezien monetair beleid in Canada en de Verenigde staten zorgde voor een divergentie waardoor de resistance lijn die aanwezig was vanaf januari, leuke winstmogelijkheden voor beleggers aanbood.

screenshot resultaten binary options robot

Zoals ik in de introductie al vermeldde heb ik data verzameld vanaf eind 2015 tot gisteren. Tot nu toe is het zoals gewoonlijk onstabiel gebleken op de markt, en werden aandelen valutaparen en grondstoffen hevig beïnvloed door evenementen.

Katrina heb ik gebruikt in combinatie met Banc de Binary en heb een ontzettend grote verbetering in win rate gezien van 40%, waardoor de totale winst door automatisch te handelen in binaire opties op een leuke 70% eindige in december 2015. Met Protrader Mircea’s portfolio zag ik een aardige stijging van 8% in december 2015, wederom bij dezelfde broker. Hierdoor kwam de effectieve win rate op 68% te liggen in december met het gebruik van Mircea.

Met Sergiy heb ik pech gehad en daalde mijn resultaat met 3% door het gebruik van de automatische binaire opties robot. Waarschijnlijk moet ik mijn strategie aanpassen en natuurlijk geldt dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst bieden, waardoor ik niet uitsluit dat ik zal stoppen met het gebruik van Sergiy. Dit is een les geweest voor mij en ik zal extra variabelen toepassen om meer inzicht te krijgen in de werking van de Binary Options Robot ProTraders. Ik zou graag willen dat anderen die ook deze software gebruiken, resultaten delen zodat we samen meer geld kunnen verdienen en ook lezers van dit artikel de software succesvoller kunnen gebruiken. Als je dus tips of inzage hebt in hoe ik mijn strategie kan verbeteren, neem dan contact op met mij en vertel het!

De controle knoppen gebruiken op Binary Options Robot om winst te verhogen

Sinds het begin dat ik de Binary Options Robott gebruik, is de informatie over de open trades toegankelijk, wat ik een transparante manier van zakendoen vindt. Echter, denk ik dat beleggers verder moeten nadenken dan alleen over de aangeboden signalen in de lijst die je te zien krijgt. Aangezien de robot bepaalde instellingen gebruikt als deel van het portfolio management in het dashboard op individueel niveau, zijn deze signalen zelden representatief voor alle beleggers. De Binary Options Robot voegt gelukkig regelmatig extra functies toe aan de software waarmee beleggers hun eigen kant op kunnen gaan en zelf alles instellen naar gelang. Dit vind ik interessant en wil ik graag delen in dit artikel.

Logischerwijs heb ik voornamelijk de perioden gecontroleerd waarin de robot goed presteerde en waarin de robot slecht presteerde. Ik had al verwacht dat de robot niet altijd de markt kon verslaan. Om deze reden vroeg ik mij af of

ik kon nagaan welke Binary Options Robot ProTrader strategieën waarschijnlijk gaan falen in de komende periode (in relatie tot de gekozen markt indicator) en of ik tijdig reverse trading kon aanzetten als ik deze periodes aan zag komen.

Dit project had ik helaas even moeten pauzeren aangezien Binary Options Robot halverwege van signal provider veranderde. Hierdoor kon ik de data niet meer gebruiken voor een uiteenzetting als deze. Ik moest wachten, maar in de tussentijd, had ik wel nieuwe manieren ontdekt die misschien getuigen van een slimmere aanpak.

Dit zou niet mogelijk geweest zijn zonder de nieuwe dashboard functies die de Binary Options Robot introduceerde in laat 2015. De belangrijkste nieuwe functies zijn naar mijn mening de mogelijkheid ProTraders te kiezen, de verlooptijd van trades in te stellen en zelf de activa te bepalen. Ik zag geen reden in om reverse trading aan te zetten met zoveel mogelijkheden om portfolio te beïnvloeden, hoewel mijn eerste strategie wel reverse trading bevatte.

Is er een beste strategie om te gebruiken met de Binary Options Robot?

In dit artikel wil ik je een simpele manier laten zien om de instellingen te gebruiken die je voorgeschoteld krijgt in het Binary Options Robot dashboard. Het idee is dat je dezelfde patronen leert kennen die de ProTraders herkennen en de limieten weten die de broker instelt. Ik zal ook de prestaties van de Binary Options Robot ProTraders laten zien in de eerste fase van mijn experiment. Onthoud dat ik iedere dag weer leer en dat iedere week resultaten verschillen. Resultaten publiceer ik op maandelijkse basis omdat ik denk dat een goed inzicht geeft in de win rate van de robot.

Zoals gewoonlijk, zijn minimale inleggen niet genoeg om deze strategie te proberen aangezien sommige trades in het begin al fout zouden kunnen gaan en we dus een beetje geld achter de hand moeten houden. Het lijkt mij sowieso het beste de robot aan te sluiten op een broker met een lage minimale trade vereist en dan dan later, met wat ervaring de minimum trade settings op te schroeven. De beste manier om jezelf en je gestorte geld te beschermen is op een stop-loss in te stellen, wat een van de functies van de robot is die je kan vinden in de Binary Options Robot dashboard.

De beste broker om de robot op aan te sluiten is Banc De Binary omdat het minimale vereist bedrag per trade op $1 ligt.

Ook al kan ik het met wat meer proberen en de meeste lezers van dit artikel ook, raad ik toch altijd aan Banc de Binary te gebruiken omdat je de robot dan uittest met super lage bedragen ($1 per optie transactie).

ProTrader – Broker Strategie

Het optimaliseren van de resultaten voor beleggers die slecht een enkele ProTrader willen gebruiken of willen handelen bij een enkele broker is belangrijk aangezien niet alle brokers dezelfde handelsmethoden toestaan. Dit is waarom uit mijn project blijkt dat de win rates en het aantal geplaatste trades verschillen per broker en per ProTrader. Aangezien er geen perfecte strategie is om te handelen in binaire opties is het logisch te verwachten dat iedere ProTrader’s handelsstijl anders is en dat Binary Options Robot gebruikers zelf moeten wennen aan deze handelsstijlen.

Sommige ProTraders handelen het liefst op de korte termijn terwijl de andere zich juist helemaal niet focussen op verlooptijd maar op een perfecte strike price. Weer andere ProTraders prefereren trades aan het einde van de periode aangezien de grootste portfolio veranderingen plaatsvinden en beïnvloed worden na het noteren van de trade, ook andere factoren kunnen helpen met de voorspelling. Dit is ook behulpzaam als een belegger de onderliggende lange termijn trend volgt. Het is logisch dat niet ieder handelsplatform iedere trade kan openen. Wat belangrijk is om in de gaten te houden zijn voornamelijk de toegankelijkheid van activa en verloop tijden.

De meeste brokers die compatible zijn met de Binary Options Robot bieden gelukkig alle activa aan die gebruikt worden, echter, zoals ik al eerder heb vermeld, zit het hem erin niet alle activa te verhandelen maar enkel die die het beste werken met de ProTrader naar keuze. Hieronder hierover meer.

binary options robot assets

Naar gelang de broker – ProTrader verhouding, zullen beleggers willen controleren of de geprefereerde handelsmethode van de ProTrader past bij de broker die zij kiezen om de ProTrader strategie op de gebruiken, niet alleen in termen van activa maar ook in verloop tijden. In dit project heb ik gekeken naar de individuele ProTraders en hoe zij handelden op verschillende brokers. Ik heb brokers gekozen naar beschikbaarheid van data en hoelang deze al gebruikt werden om automatisch mee te handelen. Dit gaf mij logischerwijs een betere invalshoek en meer inzage in de algemene correctheid van de robot. De instellingen van de Binary Options Robot ProTraders staan standaard als volgend ingesteld:

instellingen binary options robot

Expiry Rate Strategie Binary Options Robot

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren met betrekking tot korte termijn en lange termijn portfolio’s, kan je een ProTrader kiezen die past bij je strategie wanneer het aankomt op expriy rates. Het is duidelijk dat Sergiy bijna alleen maar korte termijn strategieën gebruikt (tot een dag expiry rates) in zijn portfolio. Hij gebruikt soms ook de 24 uur expiry rate en sluit dan trades de volgende dag en niet op dezelfde dag als dat de order geplaatst is. Mircea en Katrina zijn lange termijn traders die in de meeste gevallen posities openen met een expiry rate van het einde van de maand. Hieronder zie je hoeveel procent de portfolio lange termijn trades bevat met Mircea en Katrina. Sergiy handelt exclusief tot 24 uur per optie en is dus enkel korte termijn.

uitbetalingen protraders binary options robot

Activa strategie Binary Options Robot

Zoals je hierboven al kon zien, bevat de Binary Options Robot portfolio activa van allerlei soorten: aandelen, grondstoffen en valutaparen. Het valt al snel op dat de portfolio vaker valutaparen bevat dan andere activa. Dit is normaal omdat de ProTraders zelf waarschijnlijk van oorsprong forex traders zijn en binaire opties nog niet zo lang bestaan. Ik heb hieronder de best presterende activa weergegeven waarop de ProTraders presteren sinds het begin van mijn project.

ProTrader Mircea – Activa met de beste win rates

mircea assets binary options robot

ProTrader Mircea – Activa met de slechtste win rates

mircea protrader binary options robot

Gebaseerd op mijn ervaring, zou je dus de activa uit kunnen zetten in Mircea’s portfolio die niet werken en hierdoor je win rate en dus winst verhogen. Wel komen er dan drie complicaties bij kijken:

1. Hierdoor zal je totaal aantal trades afnemen
2. In het verleden behaalde resultaten zijn indicatief en garanderen geen performance in de toekomst
3. In bepaalde maanden observeerde ik volatiliteit, wat er waarschijnlijk toe leidde dat sommige activa het beter of slechter deden dan de gemiddelden die ik hierboven weergeef.

Laten we nu bekijken hoe de andere twee ProTraders het deden in termen van beste en slechtste activa in hun portfolios.

Karina’s activa met de beste resultaten:

binary options robot protrader

Katrina’s activa met de slechtste resultaten:

protrader katrina beste activa binary options robot

Katrina heeft geweldige resultaten op EUR/GBP en EUR/USD valutaparen, wat de populairste major valutaparen zijn. USD/JPY kan interessant zijn om mee te hedgen gezien de correlatie tussen EUR/USD en USD/JPY die in 2016 ontstaan is door besluiten genomen door de ECB en BoJ. Doordat de Fed in december misschien wat aanpassingen gaat toebrengen in monteir beleid, weet ik niet hoelang de situatie nog zo blijft.

Sergiy’s best presterende activa:

binary options robot protrader sergiy

Sergiy’s slechts presterende activa:

Binary Options Robot resultaten in één oogopslag

Ik heb geprobeerd de performance van mijn portfolios te volgen. Hoewel alle ProTraders over het algemeen slecht presteerden in juli, ben ik over het algemeen blij met de resultaten behaald in de periodes daarvoor. Ik probeerde uit te vinden hoe ik deze in de toekomst moest gebruiken en de data die ik op dit moment nog analyseer zal ik op een later tijdstip toevoegen aan dit artikel.

Hier moet ik even waarschuwen dat de data en behaalde resultaten per individuele trader niet te vergelijken zijn aangezien ik ze niet allemaal de gehele periode kon testen (door de signal provider verandering van Binary Options Robot). Als ik bepaalde nieuwe strategieën toepas zal ik die ook hier vermelden en dit artikel up-to-date houden. Ik wil ook aankaarten dat in het verleden behaald resultaat niet indicatief is voor toekomstige winsten en dat mijn bevindingen in dit artikel niet gezien moeten worden als beleggingsadviezen.

Anyway, ik denk dat men door wat bij te sleutelen met de instellingen, betere resultaten behaald kunnen worden en hoop dat beleggers als ze deze behalen op deze website delen. Sommige informatie in dit artikel zal waarschijnlijk veranderen in de nabije toekomst en een software die patronen herkent zal resultaten verder verhogen, welke ik later deze week ga installeren om ook hiervan de resultaten te bestuderen. Ik denk dat dit makkelijker zal zijn dan technische analyse toepassen op iedere individuele trade. Voor nu kan ik zeggen dat als je sleutelt met de suggested Robot portfolio, je betere resultaten kunt behalen dan simpelweg de standaard instellingen te gebruiken aangezien niet alle activa en expriy rates werken op iedere ProTrader.

Binary Option Robot Win rates
Create line charts

Probeer vandaag de Binary Options Robot nog uit op een demo of echt geld account! Ik ben namelijk van mening dat de Binary Options Robot werkt, in tegenstelling tot vele andere binaire optie robot softwares op internet die totaal niet werken.

binary options robot gratis

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com